BURGER KING TILBURG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:28 Koud eten. Maar echt koud. Alsof de tas van de bezorger open had gestaan.
3 dec 2022 om 20:28 Eten was niet te eten burger was super droog. Bezorger was 1 uur te laat dus het eten was ook koud. Bezorging was niet compleet. Burgerking nam de telefoon noet op dus uiteindelijk zelf toch mog ernaartoe gereden en dus 4 euro!!!! Bezorgkosten voor
30 nov 2022 om 19:04 Geen hamburger kut
29 nov 2022 om 20:27 De verkeerde frites is geleverd, het eten was koud (22 minuten tussen afhaaltijd en bezorging). Telefoon wordt helemaal niet beantwoord.
27 nov 2022 om 21:44 Maaltijd niet compleet. Twintig minuten te laat (1,5 uur vooraf tijd ingegeven). Geen oplossing vanuit thuisbezorgd.
26 nov 2022 om 23:20 1 hour to deliver and wrong burger, ordered double cheese bbq, they bringed the normal not double
26 nov 2022 om 21:55 Het eten was echt steen koud
25 nov 2022 om 17:30 Verkeerde bestelling gekregen
24 nov 2022 om 23:00 Tonight I ordered two burgers WITHOUT MAYONNAISE since I am allergic to eggs. It took almost two hours to start with as everyone knows it takes two hours to cook two COLD burgers. And guess what? A lot of mayo!!
20 nov 2022 om 20:57 Bestelling incompleet. Moesten maar contact opnemen met thuisbezorgd
19 nov 2022 om 22:52 My cola was open, and the guy went of route for some reason. I just hope that the things were not contaminated. And for who ever wants proofs I have photos and screen shot.
19 nov 2022 om 16:31 Eten was lauw en klef.Misten eten vd bestelling niet goed.En hebben reactie geplaatst maar nog geen reactie v thuisbezorgd/burgerking