BURGER KING TILBURG

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1686 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:31 Slecht, koud, nooit meer
17 feb 2024 om 20:28 Bezorger was eerst jointje gaan roken in het park en na anderhalf uur kwam die alles koud bezorgen bij ons. Bezorger zei sorry dat ik zo laat ben en een fijne avond. Dankjewel thuisbezorg voor jullie fantastische bezorgers.
17 feb 2024 om 5:54 De hamburgers waren te hard gebakken en zo din als 4mm.
9 feb 2024 om 18:23 Dit keer weer iets vergeten. Slordig.
5 feb 2024 om 20:54 Twee menu’s besteld waarvan 1 hamburger en de sausjes miste. Contact opgenomen en ze zouden een bezorger sturen. In de tussentijd bericht van Thuisbezorgd gekregen dat ik een deel van mijn geld terug krijg maar de rest wordt dus niet meer bezorgd….
4 feb 2024 om 21:02 Speciaal een losse long chicken besteld zodat er wel kaas bij kon (in de menu optie kon je dit niet kiezen in de losse wel) en daar ook 1,- extra voor betaald, maar helaas, bij aankomst geen kaas, ook niet op de Whopper en de mayo zat er niet bij
4 feb 2024 om 0:54 niet wat ik besteld had en koud
3 feb 2024 om 8:10 I have a less meat and chees
1 feb 2024 om 10:14 Koud
29 jan 2024 om 13:41 Eten was koud/lauw, duurde lang, bezorger wel netjes sorry gezegd! Sla was bruin
27 jan 2024 om 22:59 Meer dan uur op mijn bestelling gewacht
27 jan 2024 om 10:07 Niet alles werd geleverd