BURGER KING TILBURG

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 15:35 Vriendelijke bezorgde Echte aanrader
26 sep 2022 om 23:06 het Big King XXL menu was okee, zoals je voor die prijs van BK kunt verwachten, bezorging was met Mthulisi in uitstekende handen. Vreemd dat BK maar 2.5 sterren heeft, eten is zoals elke BK en bezorging prima.
26 sep 2022 om 20:09 Ik wacht nog steeds op contact (20:15) vanwege incomplete bestelling (18:15)
25 sep 2022 om 19:20 Waardeloos, bestelling incompleet en na een uur proberen te bellen nog steeds geen oplossing!
25 sep 2022 om 19:10 Bezorging begrijpelijk dat het lang duurt, op zondag meen ik dat er veel mensen bestellen. Helaas mistte onze hamburger en alle sausjes, 3x proberen te bellen naar BurgerKing maar tevergeefs. Heel jammer
25 sep 2022 om 17:42 Niet gekregen wat ik besteld had, want ik kreeg een bestelling van iemand anders, die het twee uur daarvoor had besteld. Friet was al koud.
24 sep 2022 om 22:37 Vreselijk !! De nuggets, patat en uienringen waren lang koud geweest en de uienringen smaakten verbrand. Ik kon er niets van eten. Aanvaardbare hamburger.
24 sep 2022 om 18:53 Weer mijn garlic dip niet gekregen. 2e keer op een rij
24 sep 2022 om 6:50 Bijna anderhalf uur wachten op 2 porties friet en 4 burgers. Vervolgens slappe koude friet wn taaie koude burgers. Dit doen we dus NOOIT meer.
23 sep 2022 om 23:18 Helft van bestelling was niet compleet.
23 sep 2022 om 17:35 Belachelijk
21 sep 2022 om 21:26 Eten was uitgedroogd en koud. Deel van de bestelling was vergeten. Jammer.